KONTAKTIRAJTE NAS : 011 3057 555 | 011 3057 444 | office@konto-servis.co.rs

O PRIVREDNOM DRUŠTVU

o nasoj agenciji

Konto Servis je knjigovodstveni servis koji se bavi pružanjem knjigovodstvenih usluga u Beogradu.

Osnovani smo u najtežim ekonomskim uslovima u našoj zemlji, ali danas, kada posle više od dve decenije postojanja pogledamo unazad, sasvim smo sigurni da smo odabrali pravi i jedini put do uspeha. Dokaz za to je 27 godina tradicije našeg privrednog društva, veliko iskustvo koje smo stekli u oblasti knjigovodstva, kao i naši klijenti koji za nas imaju samo reči pohvale.

Brzina, efikasnost, striktno poštovanje rokova, redovna obrada dokumentacije stručan i visoko obrazovan kadar kao i ljubaznost su neke od osobina koje krase poslovanje knjigovodstvenog privrednog društva Konto Servis. Klijenti u nas imaju neograničeno poverenje, a upravo to poverenje među saradnicima pravi razliku između običnih i uspešnih firmi. Naš stručni tim može u svakom trenutku da Vas isprati i posavetuje. Ažurnost i savesnost zaposlenih je glavna odlika našeg kolektiva i kada tome dodamo vrhunsku softversko-tehničku opremljenost našeg privrednog društva, lako je zaključiti da je Konto Servis pravi partner za uspešno i pouzdano poslovanje.

Jedan od imperativa našeg privrednog društva je da uvek budemo u toku. Zbog toga naše osoblje stalno radi na svojoj kompletnosti putem stručnog usavršavanja, usvajanja novih tehnologija. Takođe, uvek smo u toku sa novim zakonskim propisima koji se tiču knjigovodstva jer je to za jedno ozbiljno knjigovodstveno privredno društvo od vitalnog značaja. Jedna od bitnijih stvari koju smo naučili u našoj dugoj poslovnoj tradiciji je da svaki pojedinačni klijent odnosno preduzeće ima specifične potrebe u knjigovodstvu. Još bitnije je to što smo za svakog našeg klijenta u stanju da odgovorimo na specifičnost njegovog načina i obima poslovanja i prilagodimo knjigovodstvenu uslugu njegovim unikatnim potrebama. Istina je da za nas u knjigovodstvu nema tajni i nema nerešivih problema.

Sa nama, nemate bojazni da ćete prekoračiti rokove u podnošenju dokumentacije nadležnim institucijama ili prekršiti važeće propise.

Mi radimo knjigovodstvo, Vi radite svoj posao.

| Copyright © 2012 Konto Servis |