Bavimo se  pružanjem knjigovodstvenih usluga već 27 godina.

Osnovani smo u najtežim ekonomskim uslovima u zemlji, ali uprkos mnogobrojnim promenama i izazovima, čiji smo bili svedoci, opstali smo. Sve to zahvaljujući: ljubavi prema poslu, napornom radu i etici u poslovanju. S druge strane, zadovoljni klijenti, povećanje njihovog broja i preporuke su kruna našeg uspeha.

Svakako, težimo održanju postojećeg kvaliteta kroz svakodnevno usavršavanje, usvajanje novih tehnologija i primenu novih, originalnih pristupa u ovoj oblasti.

Naša snaga - TIMSKI RAD

MISIJA&VIZIJA

Uvek je bilo teško naći partnera kome možete verovati i na koga se možete osloniti. Naša misija se upravo zasniva na gradjenju poverenja, što čini razliku izmedju običnih i uspešnih kompanija. Krilatica koja nas najbolje opisuje:

“Mi se bavimo knjigovodstvom, a na Vama je da se SAMO bavite svojim poslom.”

Naš stručni tim može u svakom trenutku da Vas isprati i posavetuje, jer nam je zadovoljstvo klijenta na prvom mestu.

Brzina, efikasnost, striktno poštovanje rokova, redovna obrada dokumentacije, stručan i visoko obrazovan kadar, kao i ljubaznost su neke od osobina našeg tima.

Ažurnost i savesnost zaposlenih je glavna odlika našeg kolektiva, i kada tome dodamo vrhunsku softversko-tehničku opremljenost, sigurna smo podrška i pravi partner za uspešno i pouzdano poslovanje.

Takođe, uvek smo u toku sa novim zakonskim propisima koji se tiču knjigovodstva, jer je to za jedno ozbiljno knjigovodstveno privredno društvo od vitalnog značaja. Jedna od bitnijih stvari koju smo naučili u našoj dugoj poslovnoj tradiciji je da svaki pojedinačni klijent, odnosno preduzeće, ima specifične potrebe u knjigovodstvu. Još bitnije je to što smo za svakog našeg klijenta u stanju da odgovorimo na specifičnost njegovog načina i obima poslovanja i prilagodimo knjigovodstvenu uslugu njegovim unikatnim potrebama. Istina je da za nas u knjigovodstvu nema tajni i nema nerešivih problema.

Sa nama, nemate bojazni da ćete prekoračiti rokove u podnošenju dokumentacije nadležnim institucijama ili prekršiti važeće propise.

Verujemo da ćemo sopstvenim primerom uticati na druge knjigovodstvene agencije, da budu bolji, ali i da ćemo dati doprinos razvoju zdravog poslovnog ambijenta.

,